اخبار ما/ خراسان رضوی اکثر مردم در سراسر جهان نمک زیادی را در رژیم غذایی خود مصرف می کنند که منجر به فشار خون بالا و سایر مشکلات سلامتی می شود. اگر مردم نمک مصرفی خود را به مقدار توصیه شده توسط سازمان بهداشت جهانی و کمتر از پنج گرم در روز کاهش دهند، تخمین زده می شود سالانه از مرگ 2.5 میلیون نفر جلوگیری شود.
اکنون، یک گروه تحقیقاتی از دانشگاه میجی در ژاپن و یک شرکت ژاپنی غذا و نوشیدنی با تحریک الکتریکی زبان با استفاده از یک دستگاه عصایی شکل، راه جدیدی برای افزایش شوری و حتی طعم غذاهای کم سدیم پیدا کردهاند.
این اکتشافات ممکن است به راهی سالمتر برای مردم برای لذت بردن از طعم کامل غذاهای شور منجر شود. در حالی که هنوز از یک رژیم کم سدیم پیروی می کنید.
کاجی یوشینوبو، محقق ارشد این کار در دانشگاه میجی در ژاپن، گفت: بسیاری از مردم تقریباً دو برابر استاندارد توصیه شده سازمان بهداشت جهانی برای نمک مصرف می کنند. این استاندارد با کمی تلاش برای کاهش نمک قابل برآورده نیست و نیاز به راه حلی جدی است.
این مطالعه یک رویکرد مهم را نشان می دهد زیرا نشان می دهد که تحریک الکتریکی می تواند به کاهش 30٪ نمک دست یابد.
کاجی و همکارانش یک شکل موج تحریک الکتریکی با دامنه و فرکانس بهینهسازی شده برای افزایش شوری غذاهای کم سدیم طراحی کردند و گروهی متشکل از 31 شرکتکننده را برای آزمایش آن ثبتنام کردند.
نتایج نشان میدهد که تحریک الکتریکی شوری نمونه کم سدیم را افزایش داده و آن را با نمونه شاهد که حدود 40 درصد نمک بیشتری داشت، مقایسه میکند. بنابراین چنین ابزاری می تواند مصرف نمک را تا 30 درصد کاهش دهد.
نتایج تحقیقات قبلی نشان داده است که تحریک زبان با جریان الکتریکی ضعیف میتواند بر یونهای باردار که کلرید سدیم را تشکیل میدهند برای مهار یا افزایش شوری تأثیر بگذارد. با این حال، مطالعه حاضر اولین مطالعه ای است که مصرف نمک را برای افرادی که رژیم غذایی کم سدیم دارند را بررسی می کند.
این مطالعه در مجله Frontiers in Virtual Reality منتشر شده است.
انتهای پیام