خام بودن عسل مهم است زیرا عسلی که حرارت ببیند، خواص خود را از دست میدهد. اگر عسل به هر دلیلی حرارت ببنید، بخش زیادی از خواص آن از دست میرود. هر یک از عسلهای تک گل، خواص درمانی شگفت آوری دارند که مختص همان نوع عسل است. هر عسلی طبق شهدی که زنبور از آن بیشترین تغذیه را دارد نام گذاری می شود و عسل گشنیز نهاوند هم با توجه به اینکه زنبور بیشتر از ۵۰ تا ۶۰ درصد از شهد آن تغذیه کرده نام گذاری می شود.
پس با توجه به مقادیر این ۴ فاکتور در عسل گشنیز درکام، شکی در طبیعی و خام بودن این عسل نیست. در نتیجه اگر قصد خرید عسل گشنیز را دارید، می توانید در این زمان ها به زنبوردار مراجعه کنید. اول اینکه اچ ام اف بسیار وابسته به زمانه یعنی بعد از گذشت ۳ ماه ممکنه تغییرات جدی توی عددش وجود داشته باشه و از اونجایی که زمان آزمایش ما با زمانی که شما محصول رو میخرید یکی نیست و گاها ممکنه یکسال فاصله باشه عملا HMF دیگه اونی نیست که توی برگه آزمایش هست.
فصل پیک گلدهی این گیاه ارزشمند دارویی در ماه های خرداد و تیر ماه است و در این زمان زنبورداران از سراسر کشور به مزارع گشنیز نهاوند و کنگاور کوچ می کنند. گشنیز باعث افزایش ادرار می شود و به درمان عفونت های دستگاه ادراری و سنگ کلیه کمک می کند همچنین خطر ابتلا به بیماری های آلزایمر و پارکینسون را کاهش می دهد.
مصرف عسل گشنیز برای افرادی که دچار بیماری IBS هستند و علائم گوارشی ناخوشایندی دارند فوق العاده است. از برگ گیاه گشنیز هم در همه جای دنیا به صورت یکی از سبزیجات خام و پخته در غذا ها بهره می برند، در حالی که از دانه های خشک آن به صورت زمینی استفاده می شود.با توجه به این که عسل طبیعی یکی از غنیترین منابع آنتیاکسیدان و ترکیبات ضد التهابی است.
با توجه به وجود مقادیر بالای آنتی اکسدان در قسمت های مختلف گشنیز، مصرف آن خطر ابتلا به انواع سرطان و به ویژه سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.خوردن یک لیوان عرق گشنیز در طول روز فشار خون را کاهش می دهد و از نفخ معده و سوء هاضمه جلوگیری می کند. عسل گشنیز برای کسانی که مشکل بی خوابی دارند بسیار مفید است و با توجه به خاصیت آرامبخشی که گیاه گشنیز دارد، خوردن یک لیوان شربت عسل گشنیز یا یک قاشق غذاخوری عسل گشنیز می تواند در داشتن یک خواب آرام به شما کمک کند. در حال حاضر در مورد گیاه گشنیز توصیه های بسیار فراوانی شده است.
با این حال به طور خلاصه می توان گفت که عسل گشنیز یک عسل مناسب برای بیماری های تنفسی است. مصرف عسل گشنیز به درمان بسیاری از بیماری های سخت و طاقت فرسا کمک می کند و باعث بهبود و کنترل آن ها می شود. براساس مطالعات، عسل طبیعی و به ویژه عسل گشنیز به واسطه برخورداری از پراکسید هیدروژن (hydrogen peroxide) میتواند با باکتریها و قارچهای بیماریزا مقابله کند.
تمامی عسلها و به ویژه عسل گشنیز، تاثیر خوبی بر عضلات قلب و انواع بیماریهای قلبی دارد. ما در درکام طرحی به اسم خرید گروهی داریم تا بتوانیم به مشتریانمان تخفیفهای ویژه ارائه دهیم. در این صورت، تخفیف خرید گروهی به صورت خودکار روی سفارشتان اعمال خواهد شد و در سبد خرید یا در صفحه تسویه حساب میتوانید آن را مشاهده نمایید.
دقت کنید اگر به یکی از محصولات زنبورعسل و یا به خود گیاه گشنیز حساسیت دارید، حتما قبل از مصرف این عسل از صحت حساسیت خود مطمئن شوید. یکی از فاکتورهای مهم تشخیص خام و طبیعی بودن عسلها، پرولین است که میزان آن در عسل طبیعی و خام، باید بالای ۱۸۰ میلیگرم بر کیلوگرم باشد.
طعم و مزه عسل گشنیز بسیار خوب بود در بین برگه های آزمایش، عسل گشنیز بیشترین میزان پرولین و کمترین میزان ساکاروز را داشت که من به همین دلیل آن را انتخاب کردم. از ساقه و برگ گرفته تا ریشه و تخم گشنیز همگی مفید هستند و مصارف غذایی و دارویی بسیار دارند. انواع عسل های تک گل مانند عسل گشنیز و عسل چند گل مانند عسل چهل گیاه در مرکز عسل یاس به فروش می رسد.
در طب سنتی و از قدیم الایام از گیاه گشنیز استفاده دارویی فراوانی شده است. شرکت هایی در سراسر ایران وجود دارند که در زمینه ی توزیع انواع محصولات عسل به بازار فعالیت می کنند و یکی از محصولات آن ها عسل گشنیز اصلی می باشد که طرفداران فراوانی دارد. این ادویه یکی از ضروریترین مواد افزودنی خوراک کاری به حساب می آید.
کمک به بهبود عملکرد کبد هم از دیگر خواص عسل گشنیز به حساب می آید. کنترل و پیشگیری از سرطان با عسل گشنیز هم مانند بسیاری از فرآورده های دیگر زنبورعسل توصیه می شود و مطالعات نشان می دهد که به مهار تهاجم سلولی و مهاجرت سلول های سرطان زا از بدن کمک می کند. این حجم از مواد معدنی باعث می شود تا مصرف گشنیز به تنهایی بتواند به عنوان منبعی برای تامین مواد مورد نیاز بدن به شمار رود.
عسل گشنیز انسان را آرام می کند و از استرس دنیای شلوغ امروز در بدن و روان ما می کاهد. عسل گشنیز با تقویت وضعیت و شرایط کلی دستگاه گوارش به بهبود کلی آن کمک کرده و اسیدیته آن را کاهش میدهد. شما میتوانید میزان تخفیف اعمال شده را در سبد خرید خود و یا در صفحه تسویه حساب ببینید. دلیل این امر آن است که شهد گشنیز مادهای بسیار نادر است که هر پنج یا شش سال یک بار، تحت شرایط آب و هوایی خاصی تولید میشود.
برای درمان بیماری های سردرد و میگرن پزشکان طب قدیم و دانشمندان مصرف گشنیز را بسیار توصیه کرده اند. عسل گشنیز معطر، اشتها آور، مقوی و آرامیخش است که در درمان انواع بیماری های عفونی و بیماری های دستگاه گوارش مفید است. عسل گشنیز حاوی ترکیبات ضد میکروبی می باشد که ممکن است به مبارزه با برخی عفونت ها و بیماری های ناشی از مواد غذایی کمک کند.
گشنیز گیاه بومی جنوب غربی آسیا و شمال آفریقا است. بلکه به منطقه برداشت، نوع گیاه و چند فاکتور دیگه مربوطه. آقای فرهمند برای تولید عسل، کندوها را در منطقهای از شهرستان نهاوند که پوشش گیاهی غالب آن گیاه گشنیز است، قرار میدهند تا زنبورها برای تولید عسل از گیاهان آن منطقه تغذیه کرده و عسل کاملا طبیعی تولید کنند.
شرکت سوغات نهاوند با بهره گیری از طبیعت بکر و غنی منطقه طالقان اقدام به تولید عسل طبیعی گشنیز نموده است. عسلی است که زنبوردار برای تولید آن، کندوها را در مکانی قرار میدهد که پوشش گیاهی غالب منطقه، گیاه گشنیز باشد. بهتر است بدانید ایران با داشتن حدودا 8000 گونه گیاهی و 2000 گونه گیاهی انحصاری یکی از متنوعترین پوششهای گیاهی دنیا را دارد که این تنوع گیاهی به تولید انواع عسل با کیفیت در دنیا منجر شده است.
از آن جایی که تنها راه تشخیص طبیعی و خام بودن عسل، آزمایش عسل است، ما در درکام تمامی عسلها را در یکی از معتبرترین آزمایشگاههای عسل تهران، آزمایش میکنیم. در مجموع بیشتر ترکیب عسل، از آب و قند تشکیل شده است. بوته گشنیز با گل های سفید و معطر، منبع مناسبی از شهد برای زنبور عسل است.
فروشگاه سوغات نهاوند این عسل معطر را در اختیار شما عزیزان میگذارد. عسل با غالبیت شهد گل های گشنیز دارای رنگ کهربایی، عطر و طعم قوی و منحصربفرد، شیرینی متوسط و ویژگی های کیفی مطلوبی است. همچنین عسل گشنیز از حساسیت و آلرژی جلوگیری کرده و خواص ضد تشنج و سرع دارد.
برای جلوگیری از ناراحتی های روده مفید است. عسل گشنیز به سلامت روده و هضم غذا کمک می کند و باعث تسریع و ترویج هضم سالم می شود. عسل گشنیز یکی از عسلهای طبیعی کمیاب است که به رنگ کهربایی یافت شده و از طعمی خاص و رایحهای ملایم برخوردار است. این در حالی است که در آشپزی عربی، دانه گشنیز غالبا به عنوان یکی از طعم دهندههای اصلی به گوشت اضافه میشود.
ساکاروز عسل گشنیز ۳٫۲۳% و پرولین آن ۷۰۶ میباشد که این اعداد نشان دهنده خام و طبیعی بودن این عسل هستند. پرولین عسل طبیعی و خام هم باید بالای ۱۸۰ میلیگرم بر کیلوگرم باشد. اما در مجموع همه ی ما در عمق وجود خود می دانیم که آنچه که برای انسان امروزی ممنوعیت صد در صدی و بیقید و شرط دارد، غذاهای کارخانه ایست که بلایی ایست که باید جان خود را از آن برهانید.
البته پژوهش های زیادی بر روی این موضوع انجام نشده و شاید سخت گیری زیاد ما باشد اما باید به این مسئله دقت کنید که عسل گشنیز باعث پایین آمدن قند خون می شود و گفته شده که ممکن است منجر به کاهش حافظه در جنین شود. شرکت هایی در ایران وجود دارند که عسل گشنیز اصلی را با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به مشتریان عرضه می کنند.
🔹 مجموعه عسل یاس شما را به خرید بهترین عسل ها دعوت می نماید. اگرچه پیشنهاد نمیشود اما برای رس گیری عسل میتوانید شیشه عسل را به صورت غیر مستقیم ( مثلا قرار دادن در یک ظرف اب، و گرم کردن آب) قرار دهید و دمای آن را تا ۶۰ درجه سانتیگراد بالا ببرید و پس از رفع رس آن را از ظرف آب خارج کنید. اما متاسفانه توی ایران فقط تعدادی معدودی آزمایشگاه این گزینه رو قید میکنن.
ما کیفیت تمامی محصولاتمان را تضمین میکنیم اما اگر به هر علتی از محصولی رضایت کافی نداشتید، میتوانید تا یک هفته، آن را برگشت داده و وجه پرداختی خود را پس بگیرید. در این آزمایش برای اثبات طبیعی و خام بودن عسل، میزان دو فاکتور ساکاروز و پرولین آن اندازه گیری شده و سپس با مقایسه اعداد به دست آمده با مقادیر استاندارد، کیفیت و مرغوبیت عسل مشخص میشود.
عسل خام به عسلی گفته میشود که اصلا حرارت ندیده باشد و همانگونه که در حجرههای کندوی زنبورعسل بوده، بدون فرآوری به دست شما برسد. آقای فرهمند به عسلهایشان حرارت نمیدهند تا خواص آنها حفظ شود. عسل گشنیز درکام از آقای فرهمند، از زنبورداران باتجربه شهرستان نهاوند تهیه میشود.
روستایی سلام آقای غفاری طبق استاندارد کدکس HMF جزو ۵ پارامتر اصلی است و نه ۳ پارامتر اصلی. سلام دستتون دردنکنه بابت عسلها عالی بودن. سفارش دومم از روستایی این عسل بود که خیلی سریع رسید دستم و عسل عالی و طعم خاصی داره و دوست دارم بقیه عسلهارو هم امتحان کنم.
از نظر مکان نگهداری عسل، بهتر است آن را در یک محیط نه خیلی گرم و نه خیلی سرد قرار دهید. صمغ موجود در عسل، مانع از سفت شدن جدار عروق شده و آنها را نرم نگه میدارد که این کار باعث میشود مواد غذایی بهتر به مغز و اعصاب برسند و در نتیجه مطالب بهتر در حافظه میماند. وجود این ترکیبات در گشاد شدن رگهای خونی موثر بوده و گردش خون را افزایش میدهد. تیم ما به خوبی شما را راهنمایی خواهند کرد.
در صورت چیده نشدن، این گیاه در آواخر بهار به گل مینشیند و منبع خوبی برای زنبوران عسل خواهد بود. در واقع رنگ این نوع عسل از رنگ های نسبتا روشن محسوب می شود. از مهمترین خواص این عسل می توان به ضد اسپاسم (گرفتگی عضلات)، ضد نفخ، مقوی معده، صفرابر، ضد اسهال، التیام زخم دهان، شیرافزا، مقوی حافظه و نیروی جنسی اشاره نمود. عرق گشنیز هم خواص زیادی دارد و برای تقویت پوست و مو، لاغری، تسکین درد معده و دستگاه گوارش استفاده می شود. قسمتهای مختلف گشنیز خواص متفاوتی داد که در زیر به برخی از آنها اشاره میشود.
گشنیز به عنوان یک سبزی که به کاهش قند خون کمک میکند شناخته میشود. در عین حال، تخم یا دانه گشنیز هم ادویهای خوش عطر و بو است که به شکل بذرهای کروی شکل یافت شده و به تصفیه خون کمک میکند. آب گشنیز به کاهش قند خون کمک می کند و برای آرامش اعصاب و درمان بی خوابی بسیار مفید می باشد.
در حقیقت، افرادی که قند خون پایین دارند و یا داروی دیابت مصرف می کنند، باید در مصرف عسل گشنیز احتیاط کنند؛ زیرا در کاهش قند خون بسیار مؤثر است و ممکن است با فعال کردن آنزیم های خاص، قند خون را کاهش دهد. در ایران برگ و ساقه گشنیز یکی از عناصر همیشگی سبزی خوردن است علاوه بر آن، تخم یا دانه گشنیز هم به عنوان یکی از ادویه های مهم در آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد.
این روزها، این ماده خوش عطر و طعم به یکی از محبوبترین ادویههای سرتاسر نقاط جهان تبدیل شده و در طبخ و آمادهسازی انواع غذاهای گوشتی، مرغ و ماهی و همین طور انواع خوراکهای گیاهی و سسها و چاشنیها کاربرد دارد.
این عسل طعم و عطر خاص و شیرینی دارد؛ به دلیل این عطر و طعم خاص ممکن است این عسل با ذائقه درصد کمی از افراد سازگار نباشد. بد نیست با برخی از ویژگی های این عسل طبیعی آشنا شویم. برخی دردهای مفصلی و عضلانی نیز با این نوع عسل تک گل طبیعی قابل درمان است و برای بهبود آرتریت نیز مورد استفاده قرار می گیرد. عسل چه طبیعی باشد، چه تغذیهای و چه تقلبی، ممکن است رس ببندد و شکرک بزند. بدیهی است که این امر در تعیین قیمت عسل گشنیز هم تاثیرگذار خواهد بود.
گشنیز جز دسته گیاهان علفی می باشد. در کشورهای اروپایی هم دانه گشنیز اغلب با خمیر نان ترکیب میشود. براساس مطالعات انجام شده، مصرف عسل طبیعی میتواند در کاهش 6 تا 11 درصدی کلسترول بد و تریگلیسیرید خون موثر باشد. از آنجایی که پرولین با حرارت از بین میرود، در عسلی که خام نباشد، میزان پرولین حتی در صورت طبیعی بودن آن عسل، کمتر از میزان استاندارد است. همانطوری که بالاتر اشاره کردیم، تنها راه تشخیص اصل بودن عسل، آزمایش عسل است.
در نتیجه بازم هم چون تفسیر اشتباهی میشه ما تصمیم گرفتیم به کلی HMF رو از برگههای آزمایش برداریم. در صورت دیدن نتیجه مثبت این کار را با مشورت پزشک طب سنتی در دراز مدت ادامه دهید. توصیه میکنیم، آن را با قند و شکر جایگزین کرده و به جای آنها مورد استفاده قرار دهید. مثلا اگر شما ۵ شیشه عسل را یکجا بخرید، ۱۲۵۰۰۰ تومان سود میکنید. عسل خام عسلی است که حرارت ندیده است. پرولین عسل چهلگیاه درکام، ۷۰۶ است که این نشاندهنده خام بودن این عسل است. این عسل در بسته بندی های مختلف به بازار عرضه می گردد.
امروز خواستم یک کیلویی سفارش بدم که متاسفانه موجود نبود و عسل یک کیلویی آویشن سفارش دادم. علاوه بر این، بوی منحصر به فرد این دانه باعث میشود که در صنعت عطرسازی و داروسازی هم مورد استفاده قرار بگیرد. ميوه گشنيز به شکل کروي يا بيضوي، دو فندقه اي و معطر می باشد. نام علمی آن Coriandrum sativum است.