اتاق بازرگانی تهران در جدیدترین گزارش خود به بررسی وضعیت کشورها در زمینه شاخص تاب آوری پرداخته است که نشانگر سقوط موقعیت ایران است.
به گزارش اخبار ما ، شاخص انعطاف پذیری 2020 به شدت تحت تأثیر شیوع ویروس کرونا و بحران های بهداشت عمومی قرار گرفته است و موقعیت بسیاری از کشورها در این شاخص تغییر کرده است ، اما با وجود بهبود نسبی شرایط و اقدامات دولت در سایر مناطق ، برخی از کشورها در این زمینه پیشرفت چشمگیری داشته اند.
شاخص مقاومت جهانی در موسسه بیمه املاک بر اساس 12 شاخص کلی محاسبه می شود. شاخص هایی مانند بهره ، خطر سیاسی ، مصرف روغن و شهرنشینی در اقتصاد ، بلایای طبیعی ، خطر آتش سوزی و خطر سایبری در زمینه کنترل کیفیت و کنترل فساد ، کیفیت زیرساخت ها و حاکمیت شرکتی در زنجیره تأمین شاخص های اصلی بر اساس محاسبه شده هستند کشورهای مقاومت اقتصادی.
در سالهای گذشته ، اروپای غربی به بالای لیست مقاوم ترین اقتصادها سقوط می کرد ، اما امسال دانمارک با شاخص آتش سوزی بهبود یافته در راس این لیست است. با این وجود ایالات متحده از رده 10 به هفدهم سقوط کرد و چین با 9 پله سقوط به مکان 77 رسید. انگلستان بار دیگر در میان 10 کشور برتر این قسمت بازگشت و سنگاپور با 10 پله صعود به مکان دوازدهم جهان رسید.
ایران برای اولین بار در بین سه کشوری است که در شاخص کشش بدترین نتیجه را دارد و از بین 130 کشور مورد بررسی در رتبه 128 قرار دارد. هائیتی و ونزوئلا از قدرت اقتصادی کمتری برخوردار هستند ، در حالی که چاد ، اتیوپی ، لبنان ، مالی ، موزامبیک ، نیکاراگوئه و هندوراس بالاتر از ایران هستند.
کشورهای پیشرو عبارتند از: دانمارک ، نروژ ، لولزبورگ ، آلمان ، سوئیس ، فنلاند ، سوئد ، اتریش ، آمریکای مرکزی و انگلستان.
در میان کشورهای منطقه ، امارات متحده عربی در رده 32 قرار دارد و پس از آن قطر ، عربستان سعودی ، ترکیه و عمان قرار دارند. ایران نزدیکترین موقعیت را در بین کشورهای منطقه پاکستان دارد که در رده 119 جهان قرار دارد.
انتهای پیام