مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به اجرای طرح شناسنامه سبک زندگی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور، گفت: در این طرح متخصصین طب ایرانی به مربیان مدارس در خصوص سبک زندگی آموزش می دهند و هر فردی به خانه بهداشت و یا مرکز جامع سلامت مراجعه کند شناسنامه سبک زندگی برای او تهیه و در سامانه ها ثبت می شود.
به گزارش اخبار ما، دکتر نفیسه حسینی یکتا در یک برنامه رادیویی در این باره گفت: ما بحث سواد سلامت آموزی را در بستر آموزش و پرورش داریم و بحث شناسنامه سبک زندگی موضوعی است که به ادغام طب ایرانی در شبکه بهداشت کشور می پردازد.
وی افزود: ویژگی طب ایرانی بحث پیشگیری قبل از درمان است ما این موضوع را به صورت جدی پیگیری می کنیم و اصلی ترین مورد در پیشگیری بحث اصلاح سبک زندگی است.
حسینی یکتا تصریح کرد: اصلاح سبک زندگی در منابع طب سنتی اهمیت دارد و به عنوان موضوع مهمی در پیشگیری از بیماری ها بر آن تأکید شده است.
مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت اظهار کرد: تلفیق طب ایرانی و طب رایج می تواند کمک کند تا بحث آموزش اصلاح سبک زندگی سالم را پیش ببریم. البته طرح های مختلفی در این خصوص اجرا شده است اما بحث شناسنامه سبک زندگی بسیار اهمیت دارد اجرای این طرح در تمام دانشگاه های علوم پزشکی کشور آغاز شده است.
وی افزود: در این طرح متخصصین طب ایرانی به مربیان در مدارس در خصوص سبک زندگی آموزش می دهند. هر فردی به خانه بهداشت و یا مرکز جامع سلامت مراجعه کند شناسنامه سبک زندگی برای او تهیه و در سامانه ها ثبت می شود.
حسینی یکتا مطرح کرد: بحث نهضت سواد سلامت آموزی نیز با هدف آموزش سبک زندگی در نظر گرفته شده است این موضوع در بستر آموزش و پرورش رقم می خورد. اجرای طرح سواد سلامت آموزی در ۱۰ استان به صورت آزمایشی آغاز شده است.هدف نهایی طرح ملی شدن و آموزش برای دانش آموزان و اولیا و مربیان است.
انتهای پیام