۷۶۴ میلیارد کیلوگرم، وزنی که نیویورک به دوش می‌کشد!

۷۶۴ میلیارد کیلوگرم، وزنی که نیویورک به دوش می‌کشد!

گروهی از دانشمندان در یک پژوهش جدید و جالب توجه که در مجله Earth’s Future منتشر شده است، دریافته‌اند که شهر نیویورک به آرامی در حال فرو رفتن زیر وزن خود است.

این پدیده می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد، اما حرکات ناگهانی در رسوبات نرم یا بارهای سنگین که رسوبات نرم را به سمت پایین فشار می‌دهند، نمونه‌های بارز آن هستند.

این تغییرات در شهری که بیش از ۸ میلیون نفر در آن زندگی می‌کنند، ممکن است تهدیدی برای مناطق کم ارتفاع آن باشد. بنابراین، پژوهشگران خاطر نشان می‌کنند که سرمایه‌گذاری در توسعه استراتژی‌های کاهشی برای مقابله با خطر فزاینده سیل و بالا آمدن سطح دریا بسیار مهم است. با این حال، ساخت دیوارهای دریایی عظیم ممکن است بهینه‌ترین راه‌حل نباشد.

تام پارسونز، زمین‌شناس سازمان زمین‌شناسی ایالات متحده و همکارانش در دانشگاه رود آیلند در این پژوهش تاکید کردند، هدف این مقاله افزایش آگاهی است که هر ساختمان بلند دیگری که در محیط‌های ساحلی، رودخانه یا دریاچه ساخته می‌شود، می‌تواند به خطر سیل در آینده کمک کند.

این پژوهش که توسط پارسونز و گروهش انجام شد، شامل تعیین جرم کل بیش از یک میلیون ساختمان در شهر نیویورک بود. نتایج نشان داد که وزن تجمیعی این سازه‌ها بالغ بر ۷۶۴ میلیارد کیلوگرم است.

پژوهشگران سپس شهر نیویورک را به شبکه‌ای از مربع‌های ۱۰۰ در ۱۰۰ متر تقسیم کردند و فشار رو به پایین ناشی از وزن ساختمان‌ها را با در نظر گرفتن نیروی گرانش محاسبه کردند.

تخمین‌های ارائه‌شده فقط وزن ساختمان‌ها و متعلقات آن‌ها را در نظر می‌گیرند و سطوح آسفالت‌ شده مانند جاده‌ها و پیاده‌روها و همچنین پل‌ها، راه‌آهن‌ها و دیگر سازه‌ها در شهر نیویورک در نظر گرفته نشده‌اند.

پژوهشگران پس از تجزیه و تحلیل داده‌های ماهواره‌ای در مورد ارتفاع سطح زمین، مدل‌های خود را مقایسه کردند و نقشه تخمینی فرونشست در شهر نیویورک را ترسیم کردند. این گروه پژوهشی هشدار می‌دهد که این مشکل ممکن است به دلیل آثار مربوط به افزایش شهرنشینی، مانند تخلیه آب زیرزمینی بدتر شود.

نتایج این پژوهش هشدار می‌دهد، نیویورک نماد شهرهای ساحلی در حال رشد در سراسر جهان است که مشاهده می‌شود در حال فرونشست هستند، به این معنی که یک چالش جهانی مشترک برای کاهش خطر افزایش طغیان وجود دارد.

۵۸۵۸

دکمه بازگشت به بالا