انواع کرم پودر

کرم پودر جزء لوازم آرایش پایه و برای زیرسازی میکاپ بکار میرود. تنوع بالای این محصول انتخاب را کمی سخت می کند. از طرفی باید هنگام به ویژگی های دیگر مانند بافت، ترکیبات و فرمولاسیون، تایپ پوستی، فینیش نهایی (مات یا براق بودن)، برند و قیمت محصول نیز توجه کنید. به دلیل تاثیر بالای کرمپودر در میکاپ، اگر به درستی انتخاب نشود قطعا نتیجه دلخواه را دریافت نخواهید کرد. با این تفاسیر باید قبل از خرید با انواع کرم پودر و کاربردهای هر کدام از آنها آشنا شوید تا بتوانید مناسب‌ ترین محصول را انتخاب کنید. این مطلب را به بررسی کامل اسم انواع کرم پودر و کاربرد هر کدام اختصاص داده‌ ایم.

بهترین کرم پودر برای انواع پوست را بشناسید - زیبابست

بررسی 10 مدل از انواع کرم پودر بر اساس بافت محصول

  1. کرم پودر مایع

یکی از رایج ترین انواع کرم پودر مدل مایع آن است که در ظرف های پمپی و لوله‌ ای یا تیوپی بسته ‌بندی می شود. در واقع شما برای هر نوع پوست و هر رنگ پوستی می توانید یک کرم پودر مایع خوب پیدا کنید. نیز از این نوع هستند. این محصول کاربرد بالایی داشته و بر اساس میزان پوشانندگی به دو دسته لایت و فول کاور تقسیم می شود که مدل فول کاور برای میکاپ حرفه‌ای و مدل لایت کاور برای استفاده روزانه مناسب است.

همچنین امکان ترکیب کردن کرم پودر مایع با مرطوب‌ کننده، هایلایتر، پرایمر، یا یک کرم پودر مایع دیگر با تناژ رنگی متفاوت وجود دارد. این محصولات معمولا درصدی SPF نیز دارند و میتوان آنها را جزو کرم های ضد آفتاب رنگی به شمار آورد. کرم پودر کویین اصل خواص و فواید بسیار زیادی دارد که میتواند، نواقص پوستی شما را به طور کامل بپوشاند.

کرم پودر استی لادر

فاقد چربی، دارای spf 10، ضد آب

کرم پودر هدی بیوتی

با 30 رنگ بندی متنوع، ماندگاری 24 ساعته، مناسب انواع پوست

  1. کرم پودر جامد (استیکی)

کرم پودرهای استیکی شبیه ماتیک هستند و با چرخاندن انتهای آن ها سر کرم پودر از محفظه بیرون می آید و قابل استفاده است. این نوع محصول در مقایسه با سایر نمونه ها غلظت بالایی داشته و یک پوشش متوسط رو به بالا روی پوست ایجاد می کند. از دیگر کاربردهای آن میتوان به محو و پوشاندن جای جوش، لک، زخم و سایر عیوب پوستی اشاره کرد. همچنین رنگ های روشن آن به عنوان کانسیلر و رنگ های تیره‌ تر به عنوان کانتور نیز کاربرد دارند.

فقط توجه داشته باشید که باید به صورت نقطه ای و ضربه ای باشد. دقت داشته باشید که کرم پودر استیکی ترکیبات روغنی و حالت چربی دارد و احتمال بستن منافذ پوست وجود خواهد داشت؛ بنابراین افرادی که پوستشان چرب و مستعد جوش است بهتر است کمتر از این مدل استفاده کنند. حمل و نگهداری این نوع کرم پودر به خصوص برای خانم های شاغل بسیار راحت است و همیشه بدون نگرانی از ضربه خوردن و آسیب دیدن بافت کرم پودر می توانید آن را همراه خود داشته باشید.

  1. کرم پودر پودری (پنکک)

شاید برایتان جالب باشد که بدانید پنکک ها نیز نوعی کرم پودر هستند البته از نوع پودری که کاربرد آنها تنها به زیر سازی محدود نمیشود، در یک مقاله جداگانه بررسی شده است. پنکک فرمولاسیون خشک و فاقد چربی دارد که باعث می شود پوست حالت شفاف و ماتی پیدا کند. این مدل کرم پودر به دلیل بافت سبک خود، حالت طبیعی به پوست می دهد و برای استفاده روزانه مناسب است. البته پنکک در مقایسه با انواع کرم پودرهای دیگر ماندگاری کمتری داشته و شاید نیاز باشد هر چند ساعت یکبار آن را تمدید کنید.

این محصول برای پوست های خشک اصلا مناسب نیست؛ چرا که خشکی پوست را بیشتر نشان می دهد و به‌ خوبی روی این نوع پوست نمی نشیند. کاربرد اصلی پنکک برای پوست های چرب و مختلط است که با گرفتن رطوبت و براقی پوست یک فینیش مات ایجاد کند. این نوع کرم پودر بسته‌ بندی جمع و جوری دارد و به‌ راحتی با چند لمس ساده قابل استفاده است. توجه داشته باشید که استفاده بیش از اندازه از پنکک باعث نمایان شدن چین و چروک ها و خطوط ریز پوستی میشود.

پنکک شارلوت تیلبری

پوشاننده منافذ، کاهش براقی پوست، رطوبت رسان

پنکک مک

ماندگاری 12 ساعته، مناسب انواع پوست

  1. كرم پودر فشرده (موس)

موس نوع دیگری از کرم پودر که حد وسط مدل های مایع و پودری است که غلظت آن از مدل پودری کمتر و از مدل مایع بیشتر است. این کرم پودر با اینکه سبک است ولی قدرت کاور بالایی در حد کرم گریم دارد و پوشش یکنواخت و نیمه ماتی روی پوست ایجاد می کند. این محصول یک انتخاب عالی برای پوست های خشک محسوب می شوند. ترکیبات موس سنگین‌ تر از کرم پودرهای معمولی است و مقدار کمی از آن برای استفاده عادی کفایت می کند.

  1. کرم پودر کرمی

این نوع کرم پودر بافت کرم مانند دارد و به صورت تیوپی عرضه می شود. نسبت به سایر مدل ها آبرسانی بیشتری داشته و حتی بعنوان کانسیلر برای کاور کبودی زیر چشم نیز کاربرد دارد. کرم پودر کرمی برای پوست خشک، معمولی و مختلط انتخاب مناسبی است؛ چرا که امکان تهیه مدلی که با نوع، میزان رطوبت و خشکی پوست شما بیشترین همخوانی را داشته باشد، مهیا است. در مقابل افرادی که پوستشان چرب است به ‌دلیل چربی بالای این نوع باید انواع دیگر کرم پودرها را جایگزین کنند. این نوع کرم پودر برای پوشاندن لکه های صورت نیز پرکاربرد است.

  1. کرم پودر مینرال

این نوع کرم پودر از مواد طبیعی و معدنی ساخته شده و بیشترین کاربرد آنها برای پوست های حساس و آسیب دیده است. تیتانیوم و زینک مواد اصلی تشکیل دهنده این محصولات است. پوشانندگی مطلوبی داشته و هیچگونه ضرری برای پوست ندارند. قیمت کرم روز و شب لاکچری کوین بیز معمولاً یک قیمت مناسب و شرکتی می‌باشد که سالانه یکبار تغییر می‌کند. البته ما در فروشگاه بیز پلاس برای سفارشات حجم بالا تخفیفات ویژه‌ای قائل شده‌ایم که شما عزیزان می‌توانید از آن بهره ببرید.

  1. کرم پودر بر پایه آب

آب، ماده اصلی ترکیبات این نوع کرم پودر است. به همین دلیل بافت سبکی داشته و پس از استفاده روی پوست احساس سنگینی یا چسبندگی ایجاد نمیکند. در نتیجه منافذ پوستی را نبسته و جزو به شمار میرود، حتی افرادی که تایپ پوستی خشک دارند نیز به دلیل آبرسانی این مدل میتوانند از آن استفاده کنند.

  1. کرم پودر روغنی

به دلیل بکار بردن روغن در ترکیبات این محصولات بافت ضخیم تری داشته و پس از استفاده ممکن است کمی طول بکشد تا جذب پوست شده و به اصطلاح روی پوست بنشیند. همانطور که از نامش پیداست بافت چربی دارد و از این رو برای پوست های خشک بهترین انتخاب است و در مقابل برای پوست های چرب هیچ کاربردی ندارد. زیرا با اضافه کردن چربی مازاد به پوست نه تنها میکاپ خوبی نخواهند داشت بلکه روند ترشح چربی پوست را نیز دچار اختلال میکنند.

  1. سی سی کرم

مخفف color correcting به معنای اصلاح رنگ، یک محصول آرایشی چند منظوره است که تمام ویژگی های ضد آفتاب، کرم‌ پودر و مرطوب‌ کننده را یکجا دارد. این محصول با ایجاد یک لایه سبک روی پوست به رنگ طبیعی، رنگ تمامی نقاطی که ممکن است متفاوت باشند مانند اطراف چشم، اطراف لب، قرمزی گونه ها و … را یکدست کرده و ظاهری تازه و شاداب را برای شما ایجاد خواهد کرد. بافت کرمی داشته و حاوی مواد آبرسان و خاصیت ضد پیری است. کرم دور چشم کوین فرانسه را به شکل ضربه زدن ملایم سعی کنید پخش کنید تا جذب پوست شود. بهتر است 2 دقیقه صبر کنید تا کرم جذب شود.

 

دکمه بازگشت به بالا