یک سال دیگر و یک Call of Duty دیگر، این بار با Call of Duty: Modern Warfare III مواجه هستیم؛ چه عنوانی در انتظار مخاطبان است؟ با ما همراه باشید. پس از عرضهی ریبوت سری نسخهی اول Warfare در سال ۲۰۱۹، به شکلی غیرمنتظره، سری Call of Duty احیا شد و شاهدی بازگشت قدرتمندانهی Modern Warfare به دنیای گیم بودیم. نه تنها بخش داستانی یا همان کمپین بازی دلچسب و جذاب بود و در عین حال شاهد خلاقیتهای جدید نیز بودیم، بلکه بخش چند نفرهی بازی نیز یک تجربهی تمام عیار بود که یادآور دوران اوج سری در نسل هفتم به شمار میرفت.
در این بین عرضهی موفقیتآمیز Warzone نیز بیش از پیش Call of Duty Modern Warfare 2019 را به عرش آسمان رساند و پس از سالها، ندای وظیفه در اوج به سر میبرد. پس از عرضهی دو نسخهی دیگر از سری Call of Duty و وقتی که نوبت به عرضهی دنبالهی Modern Warfare رسید، انتظار مخاطبان این بود که همان روند نسخهی قبل حفظ شده و در عین حال شاهد موارد جذاب بیشتر باشیم. اما حقیقتا MW2 آن چیزی نبود که انتظارش را داشتیم و با وجود جذابیتهای کلی، نسبت به Modern Warfare 2019 قدمی رو به عقب به شمار میرفت. حال با عرضهی Modern Warfare 3 که به شکلی عجیب با فاصلهای یک ساله و ساختار و استخوان بندی مشابه MW2 عرضه شده است، در این مقاله به بررسی بخش داستانی بازی Call of Duty Modern Warfare 3 میپردازیم.
نقد و بررسی بازی call of duty modern warfare iii
داستان بازی Call of Duty Modern Warfare 3، ادامهی آن چیزی است که در پایان بخش داستانی نسخهی قبلی، شاهد بذرپاشی برای آن بودیم. گروه نظامی Konni و در رأس آن رییس آنها Vladimir Makarov، شروران اصلی داستان Modern Warfare 3 هستند و دوباره شاهد تقابل Task Force 141 با Makarov هستیم، اما این بار در کشور خیالی Urzikstan که میزبان وقایای نسخهی ریبوت سری نیز به شمار میرفت. بعضی از اتفاقات و سرنوشت برخی شخصیتها، مشابه و یا نزدیک آن چیزی هستند که در نسخهی اصلی شاهد آن بودیم، اما این موارد اندک به کنار، بخش داستانی Modern Warfare 3 کاملا جریان و اتفاقاتی جدید را روایت میکند.
در دل داستان تمام نسخههای سری Call of Duty، یک تقابل کلیشه مانند بین آمریکاییها و دیگر گروهها وجود دارد که در Modern Warfare 3 نیز،این روند حفظ شده است. اما مشکل این جاست که حتی با وجود بهره برداری از کلیشهها، بخش داستانی بازی نمیتواند لحظات جذاب و سینمایی در خور نام Call of Duty را خلق کرده و ارائه دهد. افت داستانی و روایی بخش کمپین، از نسخهی MW2 آغاز شد و در ادامه دهندهی همان مسیر، داستان MW3 نیز بیش از حد کلیشهای است و کوچکترین تلاشی نمیکند که کمی روندی متفاوت پیش گیرد.
پرداخت شخصیت Makarov به عنوان شرور اصلی، با وجود زمان کم حضور و کوتاه بودن بخش داستانی، قابل قبول است و نقش خود را به عنوان یک شرور کلاسیک Call of Duty به خوبی ایفا میکند. از طرف دیگر، شخصیتهای Task Force مثل پرایس، گوست و سوپ، در طول این سه نسخه به اندازهای در جریان اتفاقات بودهاند که تا حد زیادی به بلوغ رسیدهاند، خصوصا شخصیت کاپیتان پرایس که در این سه گانه ریبوت شده از مدرن وارفر، نقشی بسیار پررنگتر و مهمتر از سه گانهی کلاسیک ایفا کرده است.
ضعفهای داستانی و روایی را کنار بگذاریم، مشکل بعدی کمپین بازی این است که آن قدر مراحل بازی کم و کوتاه هستند، که عملا فضا و بستر لازم یرای شکلگیری اتفاقات فراهم نمیشود و در کل، این حس به مخاطب منتقل میشود که سازندگان با عجله فقط قصد داشتهاند تا بخشی به عنوان کمپین عرضه کنند و جزئیات کیفی آن، هیچگاه مطرح نبوده است. میتوانید برای خرید بازی call of duty modern warfare iii روی لینک رو به رو کلبک کنید .
نقد و بررسی بازی call of duty modern warfare iii مشکل و ضعف بزرگ بعدی بخش داستانی، مراحل آن هستند که فرسنگها با مراحل دیوانهوار و هیجانانگیزی که Call of Duty را با آن میشناسیم، فاصله دارند. در دو نسخه قبلی، مراحل اکشن و سینمایی بیشتر جای خود را به مراحل مخفیکاری داده بودهاند و این بار در MW3، مراحل Open Combat نقش پررنگی ایفا میکنند. این مراحل از ساختار خطی معمول پیروی نمیکنند و در مکانها و مراحل باز و نیمه جهان باز روایت میشوند. در این مراحل، معمولا یک یا چند Objective کلی وجود دارد و در جای جای مناطق بازی نیز شاهد دشمنان و گشتهای مختلف هستیم.
در این مراحل، مخاطبان در نحوه و چگونگی پیشروی آزاد هستند و به هر روشی که میخواهند، میتوانند مراحل را تکمیل کنند. جذاب به نظر میرسد؟ سخت در اشتباه هستید! این مراحل صرفا روی کاغذ طراحی جالبی دارند و در عمل، پیادهسازی بسیار ضعیفی دارند. اول که باید اشاره کرد این مراحل غالبا از نقشههای چند نفره و Verdansk برداشت شدهاند و از لحاظ طراحی کلی و ساختاذی حرفی برای گفتن ندارند. از طرف دیگر، حتی امکان شخصی سازی Loadoutها برای تجربهای جذابتر وجود ندارد و عملا، بازی تنها توهم آزادی عمل را به مخاطب، هدیه میدهد.
طبیعت مجموعه بازی Call of Duty با پارادوکسهای زیادی همراه است. مجموعهای که هر سال نسخهای جدید از آن منتشر میشود و به نظر در چرخهای مسموم گرفتار شده. حضور سه استودیو اصلی و چندین توسعهدهنده جانبی باعث شده تا هر سال ما با رویکردهای متفاوتی مواجه شویم. همین موضوع به بازیهایی منتهی شده هر کدام مجموعهای از نکات مثبت و منفی را به همراه دارند. مخاطبهای این سری در جریان هر سال سازندهها را از ضعفهای حاضر باخبر میکنند و سازنده بعدی از رسیده و آنها را برطرف میکند.
در این میان البته تیم جدید سعی دارد تا نقطه نظرهای خود را وارد بدنه کار کند و همین مسئله خروجی نهایی را با ضعفهای جدیدی آشنا میکند. ضعفهایی که سال آینده برطرف شده و جای خود را با مشکلاتی دیگر میدهند. این چرخه مسموم به نظر حالا حالاها تمامی ندارد. امسال اما نوبت به Call of Duty Modern Warfare 3 و سازنده اصلی آن یعنی استودیوی Sledgehammer Games رسیده. آنها با این رویکرد بازی خود را ساختهاند که از فضای مثلا واقعگرایانهای که Infinity Ward قصد رسیدن به آن را داشت، دوری کنند. جدیدترین نسخه Call of Duty در این مسیر موفق بوده اما از طرفی یکی از بدترین بخشهای داستانی چند سال اخیر مجموعه را پیش روی شما قرار میدهد و در دیگر شکلهای گیمپلی هم حرف خاصی برای گفتن ندارد. بازی Call of Duty Modern Warfare 3 PC
بازی کامپیوتری کالاف دیوتی مدرن وارفار 3 یا ندای وظیفه جنگاوری نوین 3 یک بازی شبیه سازی شده مرتبط با تیراندازی و جنگی در سبک Game اکشن و اول شخص و رقابتی می باشد که توسط شرکت اینفینیتی وارد (Infinity Ward) و اسلجهمرگیمز (Sledgehammer Games) ساخته و توسط اکتیویژن (Activision) برای کامپیوتر عرضه شده است و در ۸ نوامبر ۲۰۱۱ عرضه شده است. از ویژگی ها و قابلیت های جدید این بازی میتوان به 1- دگرگون کردن تمام سیستم جایزهای کیل استریک 2- سیستم رتبه بندی (Ranking) و بازشدن قفلها (Unlock) کاملاً تغییر یافته است و از یک سیستم پولی برای بازکردن قفلها استفاده نمیکند. این بازی را می توانید بصورت تک نفره، دو نفره ، چند نفره ، تحت شبکه ، آنلاین و یا آفلاین انجام دهید همچنین شما میتوانید از دسته بازی برای کنترل بهتر استفاده کنید.