شیره خرما اصل
خرید خرما: طبیعی اصل برای تقویت گوارش و رشد مو بسیار مفید و مناسب می باشد و بخاطر داشتن ویتامین C ,D برای شفاف شدن و همچنین جلوگیری از پیری پوست مورد استفاده قرار می گیرد.
یکی دیگر از خواص شیره خرمای طبیعی کمک به افزایش وزن برای افراد لاغر اندام و همچنین چاق شدن صورت می باشد و مصرف مداوم آن برای افزایش قوای جنسی بسیار مفید است.
شیره خرما تقویت کننده استخوان است و بخاطر پروتئین زیادی که دارد باعث حفظ ماهیچه های بدن می شود.
از دیگر خواص اصل تقویت کننده قلب است. افرادی که از یبوست رنج می برند می توانند از شیره خرما استفاده کنند که باعث برطرف شدن یبوست نیز می شود. مصرف شیره خرمای طبیعی برای خانم های باردار بسیار مفید است.
مصرف مداوم آن در طول دوران بارداری باعث باز شدن دهانه رحم می شود و کمک به زایمان آسان می کند.شیره خرما برای ضعف بدن و خستگی بسیار مناسب می باشد.
خرما کبکاب: شیره خرما دارای مواد مغذی و ارزشمندی که دارای انواع ویتامین های B1 ,B2 ,B3 ,B5 است. شیره خرما اصل دارای آهن و اسیدفولیک فراوان می باشد و برای افرادی که دچار کم خونی هستند بسیار مفید می باشد.
شیره خرما انرژی زا بوده که برای تامین انرژی روزانه مورد استفاده قرار می گیرد که می توان در وعده صبحانه از آن استفاده کرد.بهترین فصل برای استفاده از شیره خرما زمستان می باشد بخاطر انرژی که به بدن می دهد در بدن ایجاد گرما می کند.
شیره خرما باعث تقویت حافظه کودکان و همچنین قدرت یادگیری را در آنها افزایش می دهد. شیره خرما اصل برای تسکین دردهای روماتیسمی بسیار توصیه می شود.
همچنین برای شب کوری و خشکی چشم و جلوگیری از عفونت بسیار مناسب است و کاهش دهنده کلسترول خون می باشد.
شیره خرما غلیظ دارای ارزش غذایی بالایی می باشد که توصیه می شود تمامی افراد به طور روزانه از این شیره خرما و مقوی استفاده کنند. بخاطر وجود منیزیم و فسفر باعث افزایش بقای سلول های عصبی در بدن می شود.
شیره خرما دارای رنگ تیره و شفاف است و اگر به تنهایی خورده شود دارای طعم خیلی شیرین خاصی نیز می باشد.برای مطمئن شدن از اصل بودن آن بهترین راه این است که از مراکز معتبرخریداری انجام شود.
شیره خرما طبیعی
خرما خاصویی تازه: شیره خرما دارای قند طبیعی که می توان از آن بعنوان شیرین کننده بجای استفاده کرد.شیره خرمای طبیعی در دو نوع سنتی و صنعتی تولید می شود که هر کدام روش تولید متفاوتی دارد.
خرما خواص فوق العاده زیادی دارد و شیره خرما نیز همان خواص را دارای می باشد.شیره خرمای طبیعی را می توان از روی رنگ، بو و طعم آن تشخیص داد. شیره خرما از غلظت خیلی خوبی برخوردار است.
یعنی نه خیلی شل و نه سفت باشد. شیره خرما را اکثرا در منزل به روش سنتی تهیه و تولید می کنند که از کیفیت بالاتری برخوردار است.
روش سنتی به سه روش گرم، سیمانی (سرد) و حصیری تولید می شود. روش گرم بدین گونه هست که در دیگ های بزرگ سرباز به همراه مقدار مساوی آب جوشانده می شود.
تا شیره غلیظی بدست بیاید در روش سرد یا سیمانی به این صورت است که در گودال های که حدود یک متر از زمین بالاتر است می ریزند و با فشار زیادی که به آن می آورند.
شیره از آن استخراج می شود و اما روش حصیری بدین صورت است که بجای سیمان از برگ خرما سبد حصیری درست می کنند و با وارد کردن فشار زیاد به خرماها شیره از منافذ حصیر خارج می شود.
شیره خرما عالی
شیره خرما یکی از مهم ترین و سالم ترین مواد غذایی بشمار می رود که طی فرآیند مختلفی تولید می شود. برای بدست آوردن شیره خرما عالی باید از خرمای باکیفیت و مرغوبی استفاده کرد.
شیره خرما دارای مواد معدنی و ویتامین های زیادی می باشد که از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار می باشد. یک شیره خرما دارای طعم شیرین و رنگ شفافی می باشد.
که با یک نگاه می توان شیره خرما عالی را از شیره خرمای نامرغوب تشخیص داد. وقتی شیره خرما از کیفیت عالی برخوردار باشد.
می توان بجای شکر در طبخ بیشتر و شیرینی ها و حتی شربت و اسموتی ها استفاده کرد. شیره خرما برای افراد ضعیف بنیه بسیار مناسب است که هر روز و به طور مداوم از آن استفاده کنند.
البته به شرطی که از شیره خرما خوب و اصل استفاده کنند، چون اگر شیره خرما نامرغوب باشد کلی به بدن و سیستم ایمنی آنها ضرر می رساند.
برای کم خونی شیره خرما همراه با و شیره توت مخلوط کرده و روزانه یک قاشق از این معجون فوق العاده عالی را استفاده کنند که باعث رفع کم خونی و سرگیجه در افراد می شود، در کتب طب سنتی بشدت در مورد استفاده از شیره خرما سفارش و تاکید شده است.
شیره خرما تقلبی
امروزه متاسفانه در بازار شیره خرما تقلبی بسیار دیده می شود. برخی از تولیدکنندگان شیره خرما از مواد بی کیفیت برای استفاده می کنند و افرادی که قادر به تشخیص شیره خرما اصل نیستند شیره خرما تقلبی را خریداری می کنند.
مصرف شیره خرمای نامرغوب باعث بروز عوارض و مشکلات زیادی میشود که راه تشخیص تقلبی و اصل بودن شیره بسیار دشوار می باشد که افراد بسیار کمی این مهارت را دارند.
یکی از راه های تشخیص شیره خرما تقلبی و ناسالم این است که اگه شیره خرما اصل باشد ته نشین می شود ولی شیره تقلبی ته نشین نمی شود.
شکرک زدن یکی دیگر از علائم تقلبی بودن شیره خرما می باشد بخاطر وجود مواد نگهدارنده ای که به آن اضافه شده است.از دیگر علائم شیره خرما تقلبی این است که وقتی از مواد بی کیفیت و ناخالص در تولید آن استفاده کرده باشند، کپک می زند.
بخاطر تنوع زیاد خرما رنگ ها آن نیز متفاوت است و دارای رنگ تیره شفاف نیز می باشد؛ ولی شیره خرما ناسالم از رنگ نامناسبی برخوردار می باشد. شیره خرما بی کیفیت از طعم خیلی شیرین بخوردار نمی باشد.
شیره خرما تقلبی بخاطر مواد نامرغوب و بی کیفیتی که در تولید آن استفاده شده است از ارزش غذایی کمی برخوردار می باشد.