اخبار ما/ گلستان معاون اقتصادی استاندار گلستان به همراه استاد بنام طب سنتی ایرانی – اسلامی از روستای گیاهان دارویی جهاددانشگاهی بازدید کرد.
استان گلستان از معدود استانهایی است که علاوه بر ظرفیتهای اقلیمی متعدد، همزمان مناطق ساحلی و جلگهای، دشتها، بیابانها، کوهها و بیابانها را در بر میگیرد و در تنوع و بسترهای آماده کشاورزی بینظیر است.
یکی از ویژگیهای زمینهای کشاورزی در استان گلستان بهویژه در شرق این استان، شیبهای شیبدار در دامنه کوههاست که تقریباً یک سوم از عرصههای کشاورزی این منطقه از استان را پوشش میدهد. تمامی تحقیقات علمی و آزمایشات میدانی ثابت کرده اند که خاک های شیب دار یکی از بسترهای مناسب برای رشد گیاهان دارویی هستند.
از این رو، ایجاد یک پروژه تحقیقاتی، آموزشی، گردشگری، تئاتر و دهکده گیاهی گسترده و تکمیل زنجیره تولید گیاهان دارویی تا تولید داروی گیاهی به عنوان یک پروژه بزرگ در گلستان تحت مأموریت های دانش بنیان جهاد دانشگاهی 1396 تعریف شده است.
از سال 1397 با ایجاد زیرساخت های نسبی این روستا شروع به کار کرد که از خرداد 1400 شتاب گرفت و امروز با راه اندازی اولین گلخانه مزرعه تئاتر و صحنه فرآوری راه اندازی شده است. این پایان ساخت و ساز است.
به منظور سنجش ظرفیت ها و در نظر گرفتن راهکارهایی که در این روستا اعمال می شود، امروز دکتر. خیراندیش از کارشناسان طب سنتی و مهندس سید محمد دهنوی مهندس معدن هماهنگی اقتصادی استانداری گلستان ضمن بازدید از این روستا با سرپرست، معاون پژوهشی، مدیران پژوهشی و مدیر پروژه های دانش بنیان جهاد دیدار و گفتگو کردند. دانشگاه گلستان.
به گزارش اخبار ما؛ دکتر خیراندیش بنا به درخواست استاندار گلستان از این پس به صورت مستمر به این استان سفر کرده و جهت مشاوره های تخصصی در زمینه توسعه و ترویج کشت و بهره برداری از گیاهان دارویی و رونق سنتی در روستای گیاهان دارویی حضور خواهد داشت. پزشکی در گلستان
انتهای پیام/