طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، شما نباید تخم مرغ ها را در پوسته منجمد کنید. با این حال، اگر این کار را کردید، اگر پوسته در طول فرآیند انجماد ترک خورد، باید آنها را دور بیندازید.
اگر به تخم مرغ های یخ زده نگاه کردید و متوجه شدید که پوسته آن یخ زده نیست، می توانید با خیال راحت آنها را تا زمانی که قصد استفاده از آن ها را دارید، منجمد نگه دارید. وقتی برای استفاده از تخم مرغ منجمد آماده شدید، آن را در یخچال بگذارید تا آب شود.
هنگامی که تخم مرغ های یخ زده ذوب می شوند، خواص آنها به خصوص زرده تغییر می کند.
زرده با یخ زدن تغییر می کند، سفت می شود و ژل مانند می شود و وقتی از فریزر خارج می کنید تغییر نمی کند. استفاده از سفیده تخم مرغ نسبتاً آسان است، اما مخلوط کردن زرده تخم مرغ بسیار دشوار است و می تواند باعث سردرد شود.
در اینجا چند نکته برای پخت و پز با تخم مرغ وجود دارد:
• تخم مرغ را در دمای خیلی بالا نپزید. این به این دلیل است که باعث می شود سفیده تخم مرغ سریعتر از زرده تخم مرغ بپزد.
وقتی تخم مرغ ها کمی پخته شدند، آن را از روی حرارت بردارید. زیاد نپزید و خشک نکنید.
از پختن تخم مرغ بدون پوسته در آب جوش مستقیم خودداری کنید.
منبع: صفحه تست جدول